best html templates

SZENTENDRE

Mindössze 15 percre Budapest központjától, már 8 pályával várjuk egy volt orosz laktanya területén a paintballozni és airsoftozni vágyó játékosokat egész évben.

 Többszintes épületes, erdös, autóroncsos, speed és lövészárkos pályákon tudtok játszani. 

A sötétedés sem szab határt a játéknak, ugyanis már 3 kivilágított pályán, köztük többszintes épületekben is tudtok játszani.

Épületes pályáinkon akár szakadó esőben is tudtok játszani elázás nélkül. Ráadásul a nyári nagy melegben az épületekben a hőmérséklet sosem megy 20 fok fölé, így szinte légkondicionált körülmények között tudtok játszani.

A játékok után bográcsolási lehetőséget is tudunk biztosítani, ehhez térítésmentesen tudunk sörpadokat és bográcsot, állványt, tüzifát adni. Pizzát, és meleg ételt korrekt áron a közeli étteremből tudtok rendelni.

Öltözővel, WC-vel és mosakodási lehetőséggel rendelkezik a pályánk.

Szezonális és állandó akcióink teszik a minedenki számára felejthetettlen élményt gazdaságosabbá. További információkat az árak menüpont alatt találhattok.

Szervezői kedvezmények!! Nálunk nem kell alapdíjat fizetnie csoportot szervező játékosnak, sőt ajándékba kap 500 db lőszert is, amennyiben 10 fő fölötti csapatot szervez. 

Fontos: Annak érdekében, hogy még legyen szabad időpontunk, célszerű előre a pályát a játék tervezett időpontja elött kb 2-3 héttel lefoglalni.

PAINTBALL SZENTENDRE

pannonpaintball@yahoo.com
8 pálya egy volt orosz laktanyában, 15 percre Budapest központjától
hatalmas épületek, erdös és nyílt pályák 

Tömegközlekedéssel a Batthyányi térről induló HÉV Szentendre - PannóniaTelep nevű megállójánál kell leszálni (a menetidő kb 25 perc) és onnan kb. 5 perc sétára található a pályánk.

Vagy Újpestről Volán bussszal tudtok eljutni hozzánk, ekkor a "Szentednre papirgyár" megállónál kell leszállni.

iPhone és Androidos telefonokon levő Google Maps alkalmazás használatával a legkönnyeb a megközelítésünk. "Pannon Paintball Szentendre" szavakat kell csak beírni és a program automatikusan megtalál minket

Pályafoglalás és további információk 

Mobirise
      Cím

Szentendre laktanya
Dózsa György út 32.                        Szentendre
 2000

© Copyright Pannon Paintball 2019 All Rights Reserved     design by Stelzel Erik