CSAPATÉPÍTÉS
TRÉNINGEK


Fél vagy egynapos pszichológus segítségével vezetett és moderált élményalapú csapatépítő nap

Basic csomag


Fél napos, pszichológus segítségével vezetett és moderált élményalapú csapatépítő nap és paintball vagy airsoft játék, amely során célunk a csapatot alkotó közös ismérvek, elsősorban a közös előnyök, célok, összetartó erők megtalálása a résztvevők, az egyéb feladatok és a játékfajták által. További célunk a közös alapok erősítése paintball/airsoft játék élményeivel, illetve élményfeldolgozásával, valamint az esetlegesen felmerülő problémák megtalálása, feldolgozása, azok kezelésének megvitatása, korrigálása.

A tréning és játéknap eredménye mindenképp az összehangolódást és a kohézió növelését eredményezi a résztvevők által kimondott, megállapított tények kimondásával, nevesítésével, a közös élmények megélésével, a konfliktus elemek játékos megoldásával, az együtt töltött minőségi idővel anélkül, hogy ebben bárki is rosszul érezné magát. 

Azoknak ajánljuk, akik többet és hasznosabbat várnak el, mint a „bulizós” csapatépítés, akik dolgozni akarnak a közösség hatékonyságán, esetleg ismerkednek önmagukkal és másokkal is. A basic csomag ismételhető, akkor más-más feladatok és játékfajtákban is, az elsőtől eltérően kipróbálhatók és begyakorolhatók a kohéziós elemek.


Long term csomag


A Long term csomag a basic csomag szerkezetére épülően előzetes egyéni pszichológiai viselkedés felméréssel kezdődik, amely megelőzi a játék és tréningnapot. A tréningnapot megelőző elemzés során képet kapunk az egyéni viselkedésmintákról, a cég/csoport elvárásairól, esetleges problémáiról, a közösségi kapcsolati mátrixról, mindezek esetleges ellentmondásairól. Az így előálló helyzetelemzés alkalmas arra, hogy csapat és probléma-specifikusan testre szabható legyen a tréningnap, benne a paintball játékok és az egyéb feldolgozó feladatok.

A tréning és játéknap az összehangolódás és a kohézió, valamint a csapat teljesítmény és képesség növelésén túl megoldásokat kínál a szervezeti/kommunikációs és eredményességi fejlesztésekre, a feltárt konfliktusok testreszabott kezelésére, az egyéni szerepek kiaknázhatóságára, a céges és egyéni sikeresség orientációjára. 

A csomagot azoknak ajánljuk, akik érzik, sejtik, tudják, hogy valamilyen okból együttműködésük, teljesítményük elmarad a lehetségestől és az elvárhatótól, de releváns módon még nem kerültek megállapításra a valódi okok. Céljuk ezért, hogy ennek érdekében tegyenek is. A kompetencia csomag összefoglalással és javaslattétellel, valamint személyre, csapatra, problémakezelésre szabott iránymutatással zárul.


Kompetencia csomag


A kompetencia csomag project szemléletű szervezetépítő csomag, amely az basic és long term csomag tematikájára és szolgáltatásaira épül azzal a kiegészítéssel, hogy egyéni kompetenciák fejlesztésével is foglalkozunk a csapat érdekében. A tréningnap során olyan szituációs és paintball gyakorlatokat használunk, amely a korábban feltárt szervezetfejlesztési elvárásokat, az egyéni motivációs szerkezet vizsgálata után megvalósításba is helyezi, azaz különféle szimulált szituációkban vizsgáljuk a feltárt problémákat, illetve keressük azok megoldásait.

Ez a csomag előre tervezetten, ütemezetten kell megvalósuljon, éppen ezért a csomagot mindenképp több, egymástól elkülönülő tréningnapokra javasolt szervezni, és a tréningnapok között legalább 72 óra idő el kell teljen. 

Javasoljuk azoknak, akik szisztematikusan és célorientáltan fejleszteni szeretnék az emberi erőforrás adta egyéni és csapat kompetenciákat, valós egzakt mérhető eredményt kívánnak elérni együttműködésükben, mindezt hosszútávra kívánják megvalósítani, mindezekkel cégkultúrát is alkotnak.

Mobirise
 Cím

Szentendre  laktanya
Dózsa György út 32.
Szentendre
2000

Budafok fedett pálya
Aszály utca 32.
Budapest
1224 

© Copyright Pannon Paintball 2005-2020 All Rights Reserved    design by Stelzel Erik 

This page was started with Mobirise website theme